2019-11-18
Ipari tömlők termékválaszték bővülés

Gyáli telephelyünk ipari tömlők termékcsoport kínálata is rendszeresen bővül. Ezúttal szeretnénk a figyelmébe ajánlani több új tömlőtípusunkat.

Colorflex forró víz és hűtőtömlők
Colorflex forró víz és hűtőtömlők

EPDM alapanyagának köszönhetően sokrétűen és széles hőmérséklettartományban alkalmazható. Választható külső szín segít eligazodni, amikor több tömlővezeték van beépítve egymás mellett.

tovább a termékre 
 

Kompozit tömlők

Kompozit tömlők

Spirálisan feltekert, termoplastic szövetből felépített, külső és belső spirállal megerősített tömlők, melyek kiemelkedő tulajdonsága a rugalmasság és a könnyű súly, ami rendkívüli kezelhetőséget eredményez. A tömlőket rendelésre szállítjuk, a kért hosszban és az igényelt csatlakozóval együtt.

tovább a termékre 
 

Poliuretán csigatömlők

Poliuretán csigatömlők

Az eddig is forgalmazott poliuretán tömlők mellett sok újdonságot talál, ha körbe néz a PUR tömlőink választékában. Elérhető antisztatikus, nehezen éghető, élelmiszeripari kivitel és ezek kombinációja is.

tovább a termékre
 

Üzemanyag tömlők

Üzemanyag tömlők

Üzemanyagtömlők széles választékából a textilbevonatos üzemanyag tömlő előnye, hogy a tömlő a bevonatnak köszönhetően jobban ellenáll a környezeti hatásoknak, így hosszabb lehet a tömlő élettartama.

tovább a termékre 
 
logok

Kérdése van?

Bővebb információt a tömlőkkel és tömlővédő alkatrészekkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségek egyikén kaphat:

tomlo@powerbelt.hu vagy 06/1-455-2077 telefonszámon.

Keressen minket bizalommal!